Toko-kokeen jälkeen jäin miettimään MIKÄ meidän suorituksissa mättää kun ei sitä ykköstä saada. Ei edes nyt, vaikka tunnari onnistui toisen kerran neljäntoista kokeen aikana (...) Tulin siihen tulokseen, että meillä on KOKONAISUUTENA liikkeet ihan ok mallilla, mutta pienet yksityiskohdat vievät pisteitä, jotka suurilla kertoimilla ovat arvokkaita.

Paikallaanolot on saatava vähän tylsemmiksi. Itse pyrin pitämään Ellin innokkaana koko kokeen ajan, mutta ehkä paikallaanmakuihin pitäisi mennä ihan relax meiningillä. Ei minkään sortin innostamista, ei kehumista, hyvä jos mitään huomiota. Myös onnistuneen suorituksen jälkeen vain rauhallinen kiitos ja hitaasti ulos kehästä eikä juosten kuten nykyään. Eli ihan kuten treeneissä. Auttaisikohan?

Idiootissa täytyy saada takapää jumiin seisomisen ajaksi. Ideoita? Se siirty tasan tarkkaan vain kokeessa vastaan.

Seuraamisen paikkaa täytyy treenata, etenkin hitaassa käynnissä. Seuraamisesta on tullut Ellille ihan ylikiva liike, jossa pitäisi mennä eikä meinata. Janinan kanssa kokeiltiin tänään erilaisia taktiikoita ja vaihtoehtoina taitavat olla vasempaan kaarto ja hihnan kanssa harjoittelu. Eli palataan alkeisiin.

Ruudun ja ohjatun noudon ongelmina ovat lähinnä merkin hutera suorittaminen. Merkin suhteen aloitettiin maanantaina tehotreeni, jossa vaaditaan täsmällisyyttä ja ehdotonta kääntymistä ohjaajan suuntaan. Poikittamista EI sallita. Näin jatkamme ja toivomme parasta. Pikku hiljaa lisätään vaikeusastetta tuomalla merkin suorittamiseen kapulat mukaan. Ja ruututreeniin pitäisi AINA muistaa ottaa ruudun nauhat mukaan...

Luoksetulo ja tunnaritreeniä jatketaan hyväksi havaitsemallamme tavalla. Elli teki tänään taas niin hienon tunnarin aivan vieraassa paikassa kokeenomaisesti suoritettuna, että en voi muuta kuin olla pirun iloinen :) Mikä rauhallisuus ja kärsivällisyys!

Janina tokoili tänään Ellin kanssa suurimman osan. Että voikin koira toimia hyvin ihan kenen kanssa tahansa :D

Nomeilua ei olla nyt taas ihan hirveästi harrastettu. Pieniä muistitreenejä otettiin viikonloppuna lenkin yhteydessä. ihan kivasti se toimi, ei siinä mitään :)