Peni ryhmätreeni koulun pihassa Mervin&Peppin ja Katin&Mintun kanssa Tiinan vetämänä.

Ellin kanssa otettiin ruutua ensimmäiseksi. Merkille meni hienosti, mutta ruutun oli hukassa. Käskystä jäi vaan pyörimään merkin ympärille. Menin sitten itse hieman lähemmäksi merkkiä ja lähetin uudelleen. Nyt toimi todella kivasti ja otettiin vielä kerran uudelleen samalta matkalta. Hienosti juoksi läpi!

Luoksetulossa Ellin pysähtymiset venyivät todella pitkiksi. Ainakin kolme koiranmittaa. Takapalkastahan ollaan käytännönsyistä luovutta, mutta tultiin siihen tulokseen, että kyllä se takapalkka on Ellillä ainoa tehokas pysäytyskeino. Voisi ehkä kuitenkin yrittää Ellin kohdalla vielä sellaista keinoa, että palkka tulee pysäytysmerkkien luota ennen kuin siirrytään takaisin takapalkkaan.

Kaukot menivät kivasti. Ainoastaan seisomiseta maahan mentäessä hieman eteni. Kuulemma 9,5 ;)

Itse sain vihdoinkin kuulla miten ne vammaiset sivuaskeleet vasempaan kuuluu suorittaa ja nyt ne sujuivatkin ihan hyvin :) Muutenkin otettiin kaikenlaisia siirtymisiä ja pieni pätkä seuraamista eri vauhdeissa. Elli seuraa hienosti, mutta itse sain nootia vinosta kävelystä -> Elli väistää ja seuraaminen on väljää!

Lopuksi otettiin tunnaria ja voi prkl... Ei sitten mitään hajua liikkeen suorittamisesta KUN joku muu kuin MINÄ vie kapulan. Kun itse vein kapulan niin nakki teki todella hienoa työskentelyä. Johtopäätös: Elli kuumenee liikaa siitä, että joku vie hänen kapulansa. Nyt täytyy harjoitella siten, että vähennän omaa liikkumistani eli käyn viemässä kapulat valmiiksi pihalle ja sitten vasta Elli mukaan. Lisäksi mietin yhtenä vaihtoehtona sitä, että Elli kääntyy minun mukana ympäri kun kapulat viedään. Ongelmaksi kuitenkin tulee se, ymmärtääkö Elli tehtävän. No kokeilemalla tämäkin selviää.

Ennen tokoja käytiin metsässä lenkillä, jossa otettiin pillitreeniä. Välillä vain pysäyttelin, kutsuin luokse tai tehtiin lähiakua nameilla lyhyellä matkalla. Perusasioita on joskus hyvä kertailla, varsinkin tuota pysähtymistä ;)