Oli mulla taas niin hienot koirat, että voi vaan ylpeä olla! Suoritettiin 18 esteen rataa (kahden koiran kanssa useammankin kerran läpi, meinasi kunto sanoa PIU), jossa oikeasti sai jo hallita valssit, takaaleikkaukset, haltuun otot ja muita kivoja tanssiaskelia...

Elli osoitti, että hän kyllä osaa jo rataa itsekin lukea sillä neiti VARASTI ensimmäistä kertaa kesken radan väärälle esteelle. Toisaalta tuota voisi pitää ehkä hyvänä asiana. Ei ole enää ihan kiinni minussa vaan tekee itsenäisiä ratkaisuja, mutta on kuitenkin niin kuuliainen, että uskoo kyllä kun ilmoitan että suunta hei vaihtuu :) Ei siis todellakaan vaan pongaile mielekkäitä esteitä vaan esteen jälkeen hakee aina seuraavan potentiaalisen esteen ja ohjaajan vika jos on käskyt ja ohjaukset myöhässä. Vähän Ellillä alkaa vauhti nousemaan liiankin nopeaksi -> kontaktit unohtuvat ja keinu meinattiin mennä lennosta, mutta siinä vaiheessa meikä sanoi stop ja rauha. Eli kontakteja täytyy vahvistaa Ellillä entisestään. Muuten Elliltä ihan loistavat radat, voihan jehma! Pitäisikö hankkia lisenssi?

Wiia oli tyypillinen hidas itsensä ;) Välillä alkoi taas seisoskelemaan kesken radan... Vihdoin ja viimein tajusin kuitenkin alkaa palkkaamaan sitä enemmän myös kesken radan. Ja johan alkoi vauhtia ja intoa löytymään! Hyvin tuo esteet suorittaa kunhan haluaa, osaa se jopa mennä hei irrallaan musta. Aliarvioinkohan mä tuota liikaa? Keinu oli edelleen kamala, mutta nousi nyt jo omasta halustaan puoleen väliin keinua :) Laskeutuminen on vaan edelleen paha.