Perjantaina käytiin ageilemassa. Viime viikolla kipeytyneen selän takia Elli hyppi medikorkeuksia eikä mitään ongelmia ollut. Elli teki koko treenin ajan oikein kivoja ratoja ja vauhti oli huima! Keppien aloitusväliä edelleen hakee, mutta pujotteli todella hyvin. Pöytä tuotti siinä mielessä ongelmia, että jarrut eivät pitäneet ja alas liu'uttiin toiselta puolelta ;) Toisen radan lopussa oli neljän esteen sarja ja ilokseni Elli eteni siinä suoraviivaisesti itsenäisesti eteen päin eikä jokaisen hypyn jälkeen kääntynyt kyselemään ohjeita. Radanlukutaito kehittyy?

Toinen rata sisälsi monenlaisia esteitä ja vaati suurempaa ohjausta. Yhtenä ongelmakohtana oli puomi ja putken sijoittaminen siten, että putken suu ja puomi olivat aivan vierekkäin, siinä olisi koira voinut helposti suorittaa väärän esteen. Tälläkin radalla vauhtia oli aivan tolkuttomasti, jään kyllä aivan avuttomasti jälkeen suorilla... Tälläkin radalla Elli luki itse rataa ja eteni todella hienosti. Radan aikana tapahtui myös jotain mikä osoitti, että Elli alkaa tunnistamaan esteet nimeltä; renkaan jälkeen tuli suoritettavaksi puomi (jonka vieressä putken suu). Esteet olivat suoralla linjalla ja minä Elliä ainakin viisi metriä jäljessä. Elli juoksi puomin ohi, kohti kauempana olevaa hyppyä. Tässä vaiheessa ärähdin "PUOMI". Elli oli jo ohittanut puomin aloituskontaktin, mutta löi kuitenkin jarrut pohjaan ja hyppäsi puolivälistä nousua puomille ja jatkoi etenemistä vauhdikkaasti :D Ensimmäinen kontakti jäi näin suorittamatta, mutta mitä sen on väliä kun muuten oli aivan uskomattoman hienoa reagointia nakilta :) Lopuksi Elli suoritti vielä kerran saman radan maxikorkeudella ja suorituksessa ei ollut pienintäkään virhettä! Loisto tyttö, ei voi muuta sanoa :))

Wiia ohjasi tällä kertaa äiti, syynä viimekertainen keson näyttö minulle. Vauhtia ei ole äidinkään kanssa sen enempää, mutta eipä se keskisormea sille näytä... Minä sitten kokeilin Wiian kanssa yhden radan verran ja meillä ei kyllä yhteistyö suju tällä hetkellä yhtään :D Minun kanssa alkoi heti tuon "en hyppää, en tule". Uhmaa?