TVA:n kimppatreenien vuoro. Itse olin aivan läpimärkä ja luihin asti jäässä ja kaiken lisäksi NÄLKÄINEN, joten mielentila ei ollut ihan paras mahdollinen treenailuun... Onneksi Elli pelitti todella kivasti niin sen ei tarvinnut kärsiä ohjaajan huonosta vireestä.

Ensiksi oli paikallaanolot, ei ongelmaa. Lonkkaa se edelleen vaihtaa ja istuu ns. budha-asennossa, mutta se sallittakoon.

Ohjattunouto oli myös kiva. Vähän enemmän olisi saanut olla vauhtia kapulalle mentäessä, mutta ehkä kyseessä oli enemmänkin olosuhdekysymys (hämärää, pylväitä, kirjavia mattoja); ei ihan heti hahmottanut missä kapula oli. Palautti sitten kuitenkin kivasti.

Kauko-ohjaukset hienot!!!

Otettiin pari kertaa ihan pelkkää merkille lähettämistä. Raukka oli niin ehdollistunut ohjatunnoudon merkin paikalle että pysähtyi sen kohdalle vaikka merkki oikeasti oli vielä pari metriä eteenpäin :D Ei ollut silti ainoa ;)

Isioottirinki on, tekninen suorittaminen pysähtymisten suhteen todella hyvä, mutta kulmat seuraamisessa rumat. Vasempaan käännöksiä siis treenattavien asioiden listalla.

Kotona otettiin illalla vielä tunnaria. Ohjaajan liikkeen poistaminen edelleen ohjelmassa. Tuloksia EHKÄ pikku hiljaa huomattavissa. Se nähdään sitten mahdollisesti maaliskuun alussa.