Hih, ollaan nyt parin päivän levon jälkeen taas ryhdistytty ja oltu tokoilemassa ja agittamassa.

Tänään agilitissa Elli meni NIIN hienosti! Voi kun olen ylpeä siitä :) Renkaan hahmotus oli vain ainoastaan vähän pielessä ja kontakteilla jarrut hukassa (jokaisen kontaktin kyllä otti) Turha tässä on sen enempää spekuloida. Elli osaa jokaisen esteen ja menee juuri siten kun ohjaaja ohjaa (eli ei aina ihan puhtaasti ;) ) Tänään huippuhetki treeneissä oli ehkä se kun vauhdikkaan radan lopussa sain valssin kautta ohjattua Ellin kepeille ja neiti etsi itse oikean aloitusvälin ja suoritti nopeimmat keppinsä ehkä ikinä aivan tyylipuhtaasti :)) Aivan lopuksi otettiin Ellin kanssa meidän ensimmäinen 16 esteen rata, jossa oli juuri mm. kepit, keinu ja rengas. Eliltä loisto suoritus, yhdessä käännöksessä keppien jälkeen en ohjannut Elliä tarpeeksi pitkälle ja Elli ajautui esteen ohi ja hyppäsi sitten väärään suuntaan. Mutta muuten aivan loisto rata \0/ Ei me nyt varmaan silti kisoihin mennä ehdotuksesta huolimatta. Eilen käytiin nakin kanssa hierojalla parin viikon takaisen jumin takia ja hierojan kehoituksesta hypättiin tänään vielä medikorkeudella. Ensi viikolla uskaltaudumme varmaan sitten ainakin lopuksi ihan maxikorkeuksille. Katsellaan ja toivotaan ettei selkä enää vaivaisi.

Wiia oli tänään oikein yhteistyökykyinen :) Ei pienintäkään keskisormen näyttöä ja innolla mukana. Hokasin mikä meidän yhteistyössä kusee ja asia on nyt korjauksessa. Keinu on edelleen paha, todella paha :/ Mutta ehkä joskus saadaan se rohkeus sillekin. Kaikki muu menee jo todella hienosti. Alkoipa W yhdessä vaiheessa itsenäisesti pujottelemaankin kun käveltiin keppien ohi :D

Sitten tokoilua. Anne oli tänään vierailulla ja sai kunnian avustaa meitä tunnarissa. Tehtiin kyllä monta eri toistoa erilaisin metodein ja kerran taisi neiti vain nostaa väärän? Nyt Ellille tehdään paljon tunnaria siten, että kapuloita on likemmäs parikymmentä. Korostetaan nimenomaan sitä nenän käyttöä. Ja paljon pidetään avustajaa nyt mukana. Enää kosikaan en kapulaa vie itse paikalle. Kehitystä TOIVOTAVASTI tapahtuu.

Eilen käytiin siten kentällä luminietoksissa touhuamassa. Aloitettiin ruudulla eikä siinä ollut mitään ongelmia, hyvin juoksi läpi taas. Päivikin hyvän pointin bonganneena mekin harjoittelimme ruutuun menoa hieman erilaisista paikoista. Hyvin toimi ihan vikasuunnastakin.

Treenin pääjuttu oli luoksetulon pysäytys uudenlaisella metodilla; palkka tulee merkeiltä. Laitoin merkit paikalleen ja Ellin nähden vein kumpaankin palkan. Ensin otettiin läpijuoksuna, hieman himmaili merkillä, mutta uudesta käskystä jatkoi luoksetuloa. Seuraavaksi otettiin sitten seisominen ja pysähtyi kuin seinään! Siitä sitten vapautus merkille. Välillä otettiin läpijuoksuna, välillä pysäytyksiä ja vapautus ja välillä ihan koko liikkeenä. Toimi todella nätisti ihan kaikin puolin :) Jos tämä oli se meidän "juttu"? Kunhan ei ala ihan hirveästi ennakoimaan.

kaukoohjaukset olivat myöskin oikein kivat, seisomisesta maahan menoa hingataan edelleen. Mutta muuten tämäkin niiin kiva. Kehunkohan koiraani nyt liiaksi asti?

Lopuksi keskityttiin seuraamiseen tiivistämiseen. Pikku hiljaa tässä sitten edetään.  Hieman saatiin jo tiiviimmäksi paikoitellen, mutta aikaa se tietenkin vaatii, että saadaan vuosia sitten omaksuttu seuraamispaikka muutettua.