Viimeisiä treenejä ennen koetta. Täytyy hieman malttaa nyt mieltä tuon tokoilun kanssa, että pysyy mielekkäänä. Voi miksi se onkin niin, että treenin määrä kasvaa kun koe lähestyy vaikka sen kuuluisi olla toisin päin? No kuitenkin.

Eilen oli TVA:n tokot. Elli aloitti jälleen treenit hakemalla yhden pulun parempaan talteen ;) Otettiin yleisönpyynnöstä tunnaria. Tulikin huomattua, että on oikeasti aika haastava liike! Elli kuitenkin teki ihan kivasti. Meni vauhdikkaasti kapuloille ja haisteli ne läpi. Jäi sitten katsomaan minua. Tässä vaiheessa verenpaineeni humahti varmaan tuhanteen. Eikö se taaskaan tajua???? Uusi hento käsky ja 100% varmuus siitä, että persiilleen menee taaskin. Mutta ei! Elli nuuski kapulat uudelleen läpi ja toi omansa :D:D Kovin sitä pureskeli, mutta siihen en puuttunut liikkeen aikana. Kovat kehut se sai :) Siirryttiin sitten hieman sivumpaan opiskelemaan kuinka kapulaa pidetän kauniisti ja hieman ne leuat jo rauhoittuivat.

Seuraavaksi oli paikallaanistuminen. Ei muuttanut asentoa, mutta kovin oli kuulemma katsellut taakseen. Mitäköhän sieltä luuli löytävänsä? Namejakaan sinne ei ole jätetty enää aikoihin.

Lopuksi idari. Seisomisessa alkoi kovin nuuskimaan halliamme pystyssä pitävää tukipilaria. Joo, hallimme on aika mielenkiintoinen :D Toivottavasti kokeessa kukaan ei pystytä tolppaa keskelle idaria ;)

Tänään sitten minulla oli lyhyt päivä koulussa, joten ehdimme Ellin kanssa vielä tänäänkin tokoilemaan. Aluksi hioimme perusasennon paikkaa, mutta täytyy myöntää, että ei taida mulla hermot sellaista pilkunviilausta kestää. Kun sen perusasento on 4 vuotta ollut liian edessä niin saa mun puolesta olla jatkossakin. Otettiin seuraamista, lähinnä käännöksiä ja sivusuuntia. Aluksi oli edistävää ja väljää seuraamista, mutta sain sen sitten korjattua paremmaksi. Muuten kaikki meni hyvin, mutta en tajua miten se idioottimainen vasemmalle siirtyminen pitäisi suorittaa...

Heittelin tyypille myös tunnarikapulaa (toivottavasti itse liike ei tästä nyt kärsinyt) Tarkoituksena oli puuttua kapulan pureksimiseen palautettaessa. Aika helposti se tajusi, mistä oli kysymys ja lopulta toi kapulan vaaarovasti roikottaen. Eipä ainakaan pureksinut.

Ohjattunouto sujui kivasti. Vieläkään saatu sitä kokeenomaisesti otettua kun treenikaveria ei ollut saatavilla. Mutta ainakin näin epäkoemaisesti todella hyvät suoritukset.

Ruutu oli taas aluksi hukassa. En nyt tiedä mikä sille on tullut kun ei siitä kauaa ole kun ruutu oli todella varma liike. Onko siitä tullut sokea? Ei kai. Hahmottamisongelmaa? Ehkä. Ruudun merkki oli kyllä samassa paikassa kuin missä ohjatun merkki oli ollut ja hakeutui kyllä lähetettäessä siihen suuntaan, missä kapula oli ollut, että ehkä ainakin tällä kertaa kyseessä oli tehtävän ymmärtämättömys. Otettiin pitkästä aikaa ruutu ihan alusta loppuun ja meni kyllä hyvin. Ruudun jälkeen vielä yksi pikainen ohjattu nouto ilman merkillelähetystä. Ihan vain varmuuden vuoksi, etten ollut taas saanut sitä lukkoon tämän liikkeen osalta noilla ruudun alkutöppäyksillä.

Ihan lopuksi otettiin vielä idaria. Ellihän on nyt kahdessa viime kokeessa lähtenyt seisomisessa kääntymään minua vasten, joten otettiin aluksi pelkkää seisomista ja pienimpäänkin liikehdintään puutuin. Kerran sekoitti seisomisen istumiseen, mutta muuten suoriutui tästäkin ihan hyvin, myös istumisen ja maahanmenon suhteen.

Voi kunpa ensi sunnuntaina menisi hyvin...