Lähdettiin tänään Ellin kanssa vähän extemporee ottamaan pienet tokot tuohon lähikentälle.

Ruudussa oli ensin ruutu hieman hukassa, mutta saatiin sitten lopulta toimimaan. Läpijuoksuna otettiin ja ihan nätisti toimi. Merkit suoritti tarkasti.

Seuraavaksi otettiin pari hyppynoutoa. Ensimmäisellä kerralla hain kapulan itse. Ellille on tullut hieman ääntä mukaan tuohon liikkeeseen. Yritetään nyt hieman korjailla sitä ja tehdään liikkeestä tylsä. Tein pari vinoa heittoa ja ihan kivasti toimi, pientä hakemista.

Seuraaminen oli oikein kivaa, otettiin lähinnä käännöksiä ja juoksuosuutta. Hyvin Elli on löytänyt oikean paikan jopa juoksussa. Luoksetulo meni läpijuoksuksi, ei aikomustakaan seisahtua. Hieman muistuteltiin ja taas alkoi toimimaan. Kaukoissa myös pientä sekoilua.

Tunnari meni läskiksi. Otettu näköjään nyt sitten taas askel taaksepäin. Johan niitä etenimisiä tulikin! Maisteli ja nosteli taas vääriä, mutta toi sentään oikean. Aloitamme taas hieman ahkeramman tehokuurin.

Kokonaisuudessaan koko treenin ajan oli pieniä kauneusvirjeitä ja välillä ihan ihme sekoilua. Teki kyllä innolla, mutta ei mielestäni kuitenkaan keskittynyt tarpeeksi. Olisiko ihana lumi sekoittanut pään? Ainakin kovasti nuuskuteltiin ja tutkailtiin lunta.


Elli seuraa


Intoa löytyy, poikittaa helposti