Metsästä kun päästiin kotiin niin hieman tankattiin ja lähdettiin kimppatreeneihin.  Päästiin ensimmäistä kertaa uuteen halliin. Uudesta paikasta otettiin kaikki irti ja yksitellen käytiin ottamassa pienet seuraamiset muiden odottaessa ulkopuolella. Elli vaati vain pienen muistutuksen ja seurasi sen jälkeen ihan nätisti. Vaikeudet tuotti niinkin mielenkiintoinen asia kuin pulut ;) Hallissa tosiaan asustaa puluja ja niiden jätöksiä ja sulkia oli vielä pitkin lattiaa, koska kunnostus on vielä hieman kesken... Muutamista ollaan jo hankkiuduttu eroon ja yksi tällainen ihanuus olikin ikkunalaudalla. Elli sen siitä sitten tyytyväisenä mukaansa poimi ja kantoi autolle saakka :D Kotona se sitten päätyi pakastimeen ja lisää kuulemma voidaan saada.

Pulujen tuoksu kuitenkin sekoitti Ellin pään ja koko treenien ajan se haisteli ilmaa ja pongasi jopa katonrajasta yhden tirpan... Ensimmäisen paikallaan istumisen alussa huomasin, että ihan vieressämme oli pieni verinen alue ja höyheniä. No tuli hieman haastetta istumiseen ;D Elli kyllä oli niin kierroksissa, että pillikurkussa mentiin ja istumisenkin aikana kääntyi yli 90 astetta minun suuntaani (piilo koirista katsoen oikealla) Toisella kerralla kuitenkin malttoi istua ihan oikeassa rintamasuunnassa :)

Seuraavaksi otettiin merkille lähetystä. Ensimmäinen kerta hidas, etsi varmaan puluja samalla. Toinen kerta jo hieman vauhdikkaampi ja kolmas jo ihan mallisuoritus :)
Kaukokäskyissä ei ollut mitään erikoista eikä paikallaanmakuussa. Muuta tällä kertaa sitten ehdittykään ottaa, oli sen verran iso ryhmä tällä kertaa.

Mutta oli kyllä hyvä treeni, pulut olivat aikamoinen häiriö.

Tulevaisuuteen:

  • Piilon paikkaan voisi paikallaanoloissa kiinnittää enemmän huomiota. Turhan usein piilo on suoraan koiran edessä
  • Pilli pois sieltä kurkusta! Prkl.